Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Yksinkertainen PC-optimoija voi auttaa sinua ymmärtämään tietokonettasi nurinpäin näyttämällä olennaiset tiedot Windows-käyttöjärjestelmästäsi ja kaikista tietokoneen laitteistoista ja asennetuista komponenteista.

Voit tarkastella, tulostaa tai tallentaa järjestelmätiedot napsauttamalla aloitusnäytössä Ylläpitää- ruutua ja napsauttamalla Järjestelmätiedot- ruutua. Voit nyt alkaa tarkastella järjestelmätietoja napsauttamalla järjestelmän vastaavia alueita.

Näet myös painikkeen, jolla tiedot tallennetaan (Tallenna raportti) tekstitiedostona tai Tulosta (tulosta raportti) järjestelmätiedot offline-viitteenä.