403 User Rate Limit Exceeded Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto? 403 User Rate Limit Exceeded

Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Yksinkertainen PC-optimoija voi auttaa sinua ymmärtämään tietokonettasi nurinpäin näyttämällä olennaiset tiedot Windows-käyttöjärjestelmästäsi ja kaikista tietokoneen laitteistoista ja asennetuista komponenteista.

Voit tarkastella, tulostaa tai tallentaa järjestelmätiedot napsauttamalla aloitusnäytön Ylläpidä- ruutua ja napsauttamalla sitten Järjestelmätiedot- ruutua. Voit nyt alkaa tarkastella järjestelmätietoja napsauttamalla järjestelmän vastaavia alueita.

Näet myös painikkeen, jonka avulla voit tallentaa (tallentaa raportin) tiedot tekstitiedostona tai tulostaa (tulostaa raportin) järjestelmätiedot offline-viitteenä.