Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Yksinkertainen PC-optimoija voi auttaa sinua ymmärtämään tietokoneen sisäpuolella näyttämällä Windows-käyttöjärjestelmän ja kaikkien tietokoneen laitteiden ja asennettujen osien olennaiset tiedot. Voit tarkastella, tulostaa tai tallentaa Järjestelmätiedot napsauttamalla Alkunäytön Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla sitten Järjestelmätiedot- laatikkoa. Nyt voit aloittaa järjestelmän tietojen katselun napsauttamalla järjestelmän omia alueita. Näet myös painikkeen Tallenna (Tallenna raportti) tiedot tekstitiedostona tai Tulosta (Tulosta raportti) järjestelmän tiedot offline-viitteenä.