Hvordan kan jeg få detaljerede oplysninger om min pc og dens hardware?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Simple PC Optimizer kan hjælpe dig med at forstå din computer indefra, ved at vise vigtige oplysninger om dit Windows-operativsystem og alle dine computerhardware og installerede komponenter. For at se, udskrive eller gemme systemoplysningerne skal du klikke på Vedligeholdsfliser fra startskærmen og derefter klikke på System Info- fliserne. Du kan nu begynde at se dine systemoplysninger ved at klikke på de respektive områder af dit system. Du vil også se en knap for at gemme (gem rapport) informationen som en tekstfil eller udskrive (udskriv rapport) systemoplysningerne som en offline reference.