Hvordan kan jeg helt afinstallere unødvendige programmer fra min pc?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer kan hjælpe dig med at afinstallere og fjerne unødvendigt program fra din pc i et par enkle klik. For at komme i gang skal du klikke på Vedligehold fliser fra startskærmen og derefter klikke på afinstalleringsfliserne . Når du er i vinduet Afinstalleringsstyring , skal du gennemse listen over programmer, der er installeret på din computer, finde det program, du vil afinstallere, og klikke på Afinstaller tekst for at starte afinstallationsprocessen. Følg vejledningen på skærmen for at kunne afinstallere programmet fra din pc. Bemærk: Du kan også reparere en installation ved at klikke på Reparer- teksten.