Hvordan kan jeg helt afinstallere unødvendige programmer fra min pc?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer kan hjælpe dig med at afinstallere og fjerne unødvendigt program fra din pc med et par enkle klik. For at komme i gang skal du klikke på vedligeholdelsesflisen på startskærmen og derefter klikke på fladen Afinstaller manager .

Når du er i vinduet Afinstalleringshåndtering , skal du gennemse listen over programmer, der er installeret på din computer, finde det program, du vil afinstallere, og klikke på teksten Afinstaller for at starte afinstallationsprocessen. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere programmet fra din pc.