Hoe kan ik volledig verwijderen van onnodige programma’s van mijn PC?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer kan u helpen met het verwijderen en verwijderen van onnodige programma’s vanaf uw pc in enkele eenvoudige klikken. Om aan de slag te gaan, klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en vervolgens op de tegel Uninstall Manager . Zodra u zich in het Uninstall Manager- venster bevindt, bladert u door de lijst met programma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, zoekt u naar het programma dat u wilt verwijderen en klikt u op Tekst verwijderen om het verwijderingsproces te starten. Volg de instructies op het scherm om het programma met succes van uw pc te verwijderen. Opmerking: u kunt een installatie ook repareren door op de tekst Repareren te klikken.