Hoe kan ik volledig verwijderen van onnodige programma’s van mijn PC?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer kan u helpen bij het verwijderen en verwijderen van onnodig programma van uw pc met een paar simpele klikken. Om te beginnen, klikt u op de tegel Onderhouden in het startscherm en vervolgens op de tegel Uninstall Manager .

Als u zich eenmaal in het venster Uninstall Manager bevindt, bladert u door de lijst met programma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, zoekt u het programma dat u wilt verwijderen en klikt u op de tekst Verwijderen om het verwijderingsproces te starten. Volg de instructies op het scherm om het programma met succes van uw pc te verwijderen.