Hoe kan ik volledig verwijderen van onnodige programma’s van mijn PC?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer kan u helpen met het verwijderen van onnodige programma’s van uw pc met een paar eenvoudige klikken. Om aan de slag te gaan, klikt u op de tegel Onderhoud in het startscherm en vervolgens op de tegel Manager verwijderen .

Zodra u zich in het venster Uninstall Manager bevindt, bladert u door de lijst met programma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, zoekt u het programma dat u wilt verwijderen en klikt u op de tekst Verwijderen om het verwijderingsproces te starten. Volg de instructies op het scherm om het programma succesvol van uw pc te verwijderen.