Hoe kan ik gedetailleerde informatie over mijn pc en de hardware?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Simple PC Optimizer kan u helpen uw computer van binnen en van buiten te begrijpen, door essentiële details van uw Windows-besturingssysteem en al uw computerhardware en geïnstalleerde componenten weer te geven.

Om uw systeeminformatie te bekijken, af te drukken of op te slaan, klikt u op de tegel Onderhoud in het startscherm en vervolgens op de tegel Systeeminfo . U kunt nu beginnen met het bekijken van uw systeeminformatie door op de respectievelijke gebieden van uw systeem te klikken.

U ziet ook een knop om de informatie op te slaan (Rapport opslaan) als een tekstbestand of om de systeeminformatie af te drukken (Rapport afdrukken) als offline referentie.