Hoe kan ik gedetailleerde informatie over mijn pc en de hardware?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Met Simple PC Optimizer kunt u uw computer van binnen en van buiten begrijpen, door essentiële details van uw Windows-besturingssysteem en al uw computerhardware en geïnstalleerde componenten weer te geven. Om uw systeeminformatie te bekijken, af te drukken of op te slaan, klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en klikt u vervolgens op de tegel Systeeminformatie . U kunt nu beginnen met het bekijken van uw systeeminformatie door op de respectieve delen van uw systeem te klikken. U ziet ook een knop om de informatie op te slaan (een rapport op te slaan) als een tekstbestand of Print (Print Report) de systeeminformatie als een offline referentie.