Hvordan kan jeg kontrollere, om programopdateringer til Simple PC Optimizer?How do I check for program updates for Simple PC Optimizer?

Simple PC Optimizer er designet til automatisk at kontrollere efter programopdateringer ved opstart. Du kan også manuelt kontrollere den nyeste version af Simple PC Optimizer ved at klikke på linket ” Check Now ” på skærmen Settings.