Miten ottaa automaattiset määrityspäivityksiä Yksinkertaisessa Malware Protector?How do I enable automatic definition updates in Simple Malware Protector?

Voit tarkistaa ja asentaa uusimman määritelmän päivitykset automaattisesti, noudata seuraavia ohjeita:

• Käynnistä yksinkertainen Malware Protector.
  • Klikkaa Asetukset ja valitse Updater välilehti.
  • Check (Valitse) Lataa päivittyy automaattisesti vaihtoehto.
  • Napsauta Käytä-painiketta ja tallenna asetukset.

Yksinkertainen Malware Protector nyt tarkistaa ja asentaa uusimman määritelmiä automaattisesti! Huomaa, että voit myös määrittää Internet-asetukset Simple Malware Protector tällä näytöllä. Voit joko:

• Tunnistaa automaattisesti Internet-asetukset: Valitse tämä vaihtoehto tunnistaa Internet asetukset automaattisesti päivitykset.
  • Käytä määritelty välityspalvelin: Valitse tämä vaihtoehto käyttää määritelty välityspalvelin päivityksiä