Hvordan forhindrer jeg Simple PC Optimizer fra at køre hver gang jeg starter min computer?How do I prevent Simple PC Optimizer from running every time I start my computer?

Klik på Cog- ikonet øverst i programmet Simple PC Optimizer , hvilket åbner indstillingerne . Klik og sluk for kør ved opstart i sektionen Start og planlægning , og klik derefter på Gem .