Hvordan forhindrer jeg Simple PC Optimizer fra at køre hver gang jeg starter min computer?How do I prevent Simple PC Optimizer from running every time I start my computer?

Klik på tandhjulsikonet øverst i applikationen Simple PC Optimizer , dette åbner indstillingerne .

Klik og sluk for Kør ved opstart under afsnittet Start og tidsplan , og klik derefter på Gem .