Hoe voorkom ik dat Simple PC Optimizer van het lopen elke keer als ik begin mijn computer?How do I prevent Simple PC Optimizer from running every time I start my computer?

Klik op het tandwielpictogram bovenaan de Simple PC Optimizer- applicatie. Hierdoor worden de Instellingen geopend.

Klik op de optie Uitvoeren bij opstarten onder het gedeelte Opstarten en plannen , schakel deze uit en klik vervolgens op Opslaan .