Hoe voorkom ik dat Simple PC Optimizer van het lopen elke keer als ik begin mijn computer?How do I prevent Simple PC Optimizer from running every time I start my computer?

Klik op het Cog- pictogram boven in de toepassing Simple PC Optimizer . Hiermee worden de instellingen geopend . Klik en schakel de optie Uitvoeren bij opstarten uit in het gedeelte Opstarten en plannen en klik vervolgens op Opslaan .