Hoe voorkom ik dat Simple PC Optimizer van het lopen elke keer als ik begin mijn computer?How do I prevent Simple PC Optimizer from running every time I start my computer?

Klik op het tandwielpictogram bovenaan de Simple PC Optimizer- applicatie, hierdoor worden de instellingen geopend .

Klik en schakel de optie Uitvoeren bij opstarten uit onder het gedeelte Opstarten en plannen en klik vervolgens op Opslaan .