Jeg har for nylig opgraderet min computer hardware / geninstalleret operativsystemet / erstattet den med en ny computer. Hvad skal jeg gøre?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Din Simple PC Optimizer- licens er forbundet med computerens hardware- og systemkonfiguration, når du aktiverede den. Licensstatusen kan blive påvirket, når du ændrer computerens hardware og operativsystem, eller når du udskifter det med en ny computer. I så fald er alt du skal gøre, skrive til vores supportteam med detaljerne, og de vil gerne bekræfte og frigive licensstatus for din licensnøgle og derved hjælpe dig med at genaktivere Simple PC Optimize r.