Olen hiljattain päivittänyt minun tietokonelaitteiston / asentanut käyttöjärjestelmän uudelleen / korvasi sen uuden tietokoneen. Mitä minun täytyy tehdä?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Simple PC Optimizer -lisenssi liitetään tietokoneen laitteisto- ja järjestelmän kokoonpanoon sen aktivoinnin yhteydessä. Lisenssin tila saattaa vaikuttaa, kun muutat tietokoneen laitteistoa ja käyttöjärjestelmää tai vaihdat sen uuteen tietokoneeseen. Tällaisissa tapauksissa sinun tarvitsee vain kirjoittaa tukitiimillemme yksityiskohtia, ja he voivat mielellään tarkistaa ja vapauttaa lisenssiavaimen tilan, mikä auttaa sinua yksinkertaistamaan yksinkertaisen PC: n optimoinnin r.