Hvordan kan jeg backup af alle mine eksisterende computer chauffører?How do I backup all my existing computer drivers?

Simple PC Optimizer er udviklet til at omfatte de essentielle værktøjer, der hjælper dig med at holde din pc kørende som bedst. Dette inkluderer et Driver Backup-værktøj i afsnittet Vedligeholdelse af produktet. For at sikkerhedskopiere dine drivere skal du klikke på vedligeholdelsesflisen fra startskærmen og derefter klikke på driveren sikkerhedskopieringsflise .

Du har mulighed for at tage backup af alle drivere på dit system eller specifikke individuelle drivere. Vælg hvilken indstilling du vil udføre, klik på Næste og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre sikkerhedskopieringsprocessen.