Hvordan kan jeg backup af alle mine eksisterende computer chauffører?How do I backup all my existing computer drivers?

Simple PC Optimizer er udviklet til at omfatte de væsentlige værktøjer til at hjælpe dig med at holde din pc kørende, når det er bedst. Dette omfatter et Driver Backup-værktøj i produktets Vedligeholdelse-afsnit. For at sikkerhedskopiere dine drivere skal du klikke på Vedligehold fliser fra startskærmen og derefter klikke på Driver Backup- fliserne. Du har mulighed for at sikkerhedskopiere alle drivere på dit system eller specifikke individuelle drivere. Vælg hvilken indstilling du vil udføre, klik på Næste, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre sikkerhedsprocessen.