Hoe maak ik een backup van al mijn bestaande computer drivers?How do I backup all my existing computer drivers?

Simple PC Optimizer is ontwikkeld met de essentiële tools waarmee u uw pc optimaal kunt laten werken. Dit omvat een hulpprogramma voor stuurprogramma-back-up in het gedeelte Onderhouden van het product. Om een back-up van uw stuurprogramma’s te maken, klikt u op de tegel Onderhouden in het beginscherm en vervolgens op de tegel Driverback-up .

U heeft de mogelijkheid om een back-up te maken van alle stuurprogramma’s op uw systeem of van specifieke individuele stuurprogramma’s. Kies welke optie u wilt uitvoeren, klik op Volgende en volg de instructies op het scherm om het back-upproces te voltooien.