Hoe maak ik een backup van al mijn bestaande computer drivers?How do I backup all my existing computer drivers?

Simple PC Optimizer is ontwikkeld met de essentiële hulpmiddelen om uw pc op zijn best te houden. Dit omvat een hulpprogramma voor stuurprogrammaback-ups in het gedeelte Onderhouden van het product. Om een back-up van uw stuurprogramma’s te maken, klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en klikt u vervolgens op de tegel Back- upstuurprogramma. U hebt de mogelijkheid om een back-up te maken van alle stuurprogramma’s op uw systeem of specifieke individuele stuurprogramma’s. Kies de optie die u wilt uitvoeren, klik op Volgende en volg de instructies op het scherm om het back-upproces te voltooien.