Miten varmuuskopioida kaikki minun nykyiset tietokoneen ajurit?How do I backup all my existing computer drivers?

Yksinkertainen PC-optimoija on kehitetty siten, että se sisältää tärkeimmät työkalut, joiden avulla voit pitää tietokoneesi parhaimmillaan. Tämä sisältää ohjaimen varmuuskopiointityökalun tuotteen ylläpito-osassa. Voit varmuuskopioida ohjaimet napsauttamalla Alkunäytön Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla sitten ohjaimen varmuuskopiointilaatikkoa . Sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida kaikki järjestelmän ohjaimet tai tietyt yksittäiset ohjaimet. Valitse haluamasi vaihtoehto, napsauta Seuraava ja suorita varmuuskopiointi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.