Miten varmuuskopioida kaikki minun nykyiset tietokoneen ajurit?How do I backup all my existing computer drivers?

Simple PC Optimizer on kehitetty sisällyttämään tärkeät työkalut, jotka auttavat pitämään tietokoneesi parhaimmillaan. Tämä sisältää ohjaimen varmuuskopiointityökalun tuotteen Ylläpito-osassa. Voit varmuuskopioida ohjaimet napsauttamalla aloitusnäytön Ylläpitää- ruutua ja napsauttamalla sitten Ohjaimen varmuuskopiointi -ruutua.

Sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida kaikki järjestelmän ohjaimet tai tietyt yksittäiset ohjaimet. Valitse suoritettava vaihtoehto, napsauta Seuraava ja suorita varmuuskopiointi noudattamalla näytön ohjeita.