Hvordan opretter jeg en tidsplan for at køre Simple PC Optimizer?How do I create a Schedule to run Simple PC Optimizer?

For de, der kan lide at planlægge deres opgaver og automatisk vedligeholde deres computer, tilbyder Simple PC Optimizer muligheden for at planlægge opgaverne Scan og Reparation til at køre en gang eller dagligt eller ugentligt. For at planlægge programmet og udforske listen over tilgængelige muligheder, klik på ikonet Cog i øverste højre hjørne af vinduet Simple PC Optimizer og klik på linket Setup Schedule under Settings. Du kan nu konfigurere en bekvem tidsplan i typen af tidsplanvindue og klikke på knappen Gem for at gemme dine ændringer.