Hvordan opretter jeg en tidsplan for at køre Simple PC Optimizer?How do I create a Schedule to run Simple PC Optimizer?

For dem der kan lide at planlægge deres opgaver og automatisk vedligeholde deres computer, tilbyder Simple PC Optimizer muligheden for at planlægge scannings- og reparationsopgaverne, så de kører en gang eller dagligt eller ugentligt.

Sådan planlægges programmet og udforske listen af muligheder, skal du klikke på ikonet Cog i øverste højre hjørne af Simple PC Optimizer og klik Schedule linket opsætning under Indstillinger.

Du kan nu indstille en praktisk tidsplan i typen af tidsvindue og klikke på knappen Gem for at gemme dine ændringer.