Miten luon Aikataulu ajaa Simple PC Optimizer?How do I create a Schedule to run Simple PC Optimizer?

Niille, jotka haluavat aikatauluttaa tehtäviään ja ylläpitää automaattisesti tietokonettaan, Simple PC Optimizer tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa skannaus- ja korjaustoiminnot suoritettavaksi kerran tai päivittäin tai viikoittain. Voit ohjelmoida ohjelman ja tutkia käytettävissä olevien vaihtoehtojen luetteloa napsauttamalla Simple PC Optimizer -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauttamalla Settings ( Asetukset) -kohdan Setup Schedule (Asetusaikataulu) -linkkiä. Nyt voit määrittää kätevän aikataulun aikatauluikkunan tyypissä ja tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna- painiketta.