Miten luon Aikataulu ajaa Simple PC Optimizer?How do I create a Schedule to run Simple PC Optimizer?

Niille, jotka aikovat suunnitella tehtäviään ja ylläpitää tietokoneensa automaattisesti, Simple PC Optimizer tarjoaa mahdollisuuden skeduloida ja korjata tehtäviä päivittäin tai viikoittain.

Voit ajoittaa ohjelman ja tarkastella käytettävissä olevien vaihtoehtojen luetteloa napsauttamalla Simple PC Optimizer -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauttamalla Asetukset- linkkiä Asetukset-kohdassa.

SPCO_scheduler1

Voit nyt asettaa kätevän aikataulun aikatauluikkunaan ja tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna- painiketta.

SPCO_scheduler2