Miten luon Aikataulu ajaa Simple PC Optimizer?How do I create a Schedule to run Simple PC Optimizer?

Niille, jotka haluavat ajoittaa tehtävänsä ja ylläpitää tietokonetta automaattisesti, Simple PC Optimizer tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa tarkistus- ja korjaustehtävät suoritettavaksi kerran tai päivittäin tai viikoittain.

Voit ajoittaa ohjelman ja tutustua käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin napsauttamalla Simple PC Optimizer -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauttamalla Asetusaikataulu -linkkiä Asetukset-kohdassa.

Voit nyt määrittää sopivan aikataulun aikatauluikkunassa ja tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna- painiketta.