Miten luon Aikataulu ajaa Simple PC Optimizer?How do I create a Schedule to run Simple PC Optimizer?

Niille, jotka haluavat ajoittaa tehtävänsä ja ylläpitää tietokonettaan automaattisesti, Simple PC Optimizer tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa skannaus- ja korjaustehtävät suoritettavaksi kerran tai päivittäin tai viikoittain.

Voit ajoittaa ohjelman ja tutkia käytettävissä olevien vaihtoehtojen luetteloa napsauttamalla Cog- kuvaketta Simple PC Optimizer -ikkunan oikeassa yläkulmassa ja napsauttamalla Asetukset- kohdassa Asetusten aikataulu -linkkiä.

Voit nyt asettaa sopivan aikataulun aikataulutyyppiin -ikkunassa ja tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna- painiketta.