Hoe maak ik een schema naar Simple PC Optimizer lopen te creëren?How do I create a Schedule to run Simple PC Optimizer?

Voor degenen die graag hun taken plannen en hun computer automatisch onderhouden, biedt Simple PC Optimizer de mogelijkheid om de scan- en reparatietaken eenmalig, dagelijks of wekelijks uit te voeren.

Om het programma te plannen en de lijst met beschikbare opties te verkennen, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het venster Simple PC Optimizer en klikt u op de koppeling Setup Schedule onder Settings.

U kunt nu een handig schema instellen in het type schemavenster en op de knop Opslaan klikken om uw wijzigingen op te slaan.