Min licensnøgle ikke bliver accepteret, og jeg kan ikke registrere Simple PC OptimizerMy license key is not being accepted and I cannot register Simple PC Optimizer

Der er nogle almindelige årsager til, at dette kan ske, og selvom nogle kan synes indlysende, vil du blive overrasket over, hvor ofte de sker. Tag venligst tid til at kontrollere hver enkelt vare:

• Hvis der er plads i starten eller slutningen af ​​licenskoden, vil det medføre, at licenskoden ikke virker.
  • Hvis du bruger licensoplysningerne fra et andet produkt, kan du ikke fuldføre aktiveringen. Alle SimpleStar produkter er forskellige og kræver separate indkøb og licenser. For at aktivere Simple PC Optimizer skal du have en produktlicenskode til Simple PC Optimizer.
  • Hvis du har indtastet licenskoden forkert, fungerer den ikke. For at undgå dette anbefaler vi stærkt at kopiere (CTRL + C) licenskoden fra din købsbekræftelses-email og derefter indsætte (CTRL + V) den direkte i aktiveringsvinduet.
  • Sørg for, at din internetforbindelse fungerer korrekt, og at du har kontrolleret dine firewallindstillinger. Du kan enten midlertidigt deaktivere din firewall eller tilføje en undtagelse for vores produkt.
  • Tjek computerens datoindstilling og format. En forkert dato kan få vores system til at tro, at din licenskode allerede er udløbet.

Har du stadig problemer? Kontakt vores support team for at få hjælp.