Mijn licentiesleutel niet wordt geaccepteerd en ik kan niet registreren Simple PC OptimizerMy license key is not being accepted and I cannot register Simple PC Optimizer

Er zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom dit kan gebeuren, en hoewel sommige voor de hand liggend lijken, zou je verbaasd zijn hoe vaak ze gebeuren. Neem de tijd om elk item te controleren:

• Als er een spatie aan het begin of einde van de licentiecode staat, zorgt dit ervoor dat de licentiecode niet werkt.
  • Als u de licentiedetails van een ander product gebruikt, kunt u de activering niet voltooien. Alle SimpleStar-producten zijn verschillend en vereisen afzonderlijke aankopen en licenties. Om Simple PC Optimizer te activeren, hebt u een productlicentiecode nodig voor Simple PC Optimizer.
  • Als u de licentiecode verkeerd hebt ingevoerd, zal deze niet werken. Om dit te voorkomen raden we ten zeerste aan om de licentiecode (CTRL + C) in de bevestigingsmail van uw aankoop te kopiëren en vervolgens (CTRL + V) rechtstreeks in het activeringsvenster te plakken.
  • Zorg ervoor dat uw internetverbinding correct werkt en dat u uw firewall-instellingen hebt gecontroleerd. U kunt uw firewall tijdelijk uitschakelen of een uitzondering voor ons product toevoegen.
  • Controleer de datuminstelling en het formaat van uw computer. Een onjuiste datum kan ertoe leiden dat ons systeem denkt dat uw licentiecode al is verlopen.

Heb je nog steeds problemen? Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor assistentie.