Mijn licentiesleutel niet wordt geaccepteerd en ik kan niet registreren Simple PC OptimizerMy license key is not being accepted and I cannot register Simple PC Optimizer

Er zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom dit kan gebeuren, en hoewel sommige voor de hand liggend lijken, zou het u verbazen hoe vaak ze voorkomen. Neem de tijd om elk item nogmaals te controleren:

• Als er een spatie aan het begin of einde van de licentiecode staat, zal de licentiecode niet werken.

• Als u de licentiegegevens van een ander product gebruikt, kunt u de activering niet voltooien. Alle SimpleStar-producten zijn verschillend en vereisen afzonderlijke aankopen en licenties. Om Simple PC Optimizer te activeren, hebt u een productlicentiecode nodig voor Simple PC Optimizer.

• Als u de licentiecode verkeerd hebt ingevoerd, werkt deze niet. Om dit te voorkomen, raden we u ten zeerste aan om de licentiecode uit uw aankoopbevestigingse-mail te kopiëren (CTRL + C) en deze vervolgens rechtstreeks in het activeringsvenster te plakken (CTRL + V).

• Zorg ervoor dat uw internetverbinding correct werkt en dat u uw firewall-instellingen hebt gecontroleerd. U kunt uw firewall tijdelijk uitschakelen of een uitzondering toevoegen voor ons product.
  • Controleer de datuminstelling en het formaat van uw computer. Een onjuiste datum kan ertoe leiden dat ons systeem denkt dat uw licentiecode al is verlopen.

Heeft u nog steeds problemen? Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.