Minun lisenssiavainta ei hyväksytä, ja en voi rekisteröidä Yksinkertainen PC OptimizerMy license key is not being accepted and I cannot register Simple PC Optimizer

On joitain yleisiä syitä, miksi tämä voi tapahtua, ja vaikka jotkut saattavat tuntua ilmeiseltä, olisit yllättynyt siitä, kuinka usein ne tapahtuvat. Ottakaa aika tarkistaa jokaisen kohteen:

• Jos lisenssikoodin alussa tai lopussa on tilaa, se ei aiheuta lisenssikoodin toimivuutta.
  • Jos käytät lisenssin tietoja toisesta tuotteesta, et voi suorittaa aktivointia. Kaikki SimpleStar-tuotteet ovat erilaisia ​​ja vaativat erillisiä ostoksia ja lisenssejä. Yksinkertaisen PC-optimoijan aktivoimiseksi tarvitset yksinkertaisen PC Optimizer -tuotteen käyttöoikeuskoodin.
  • Jos olet kirjoittanut käyttöoikeuskoodin väärin, se ei toimi. Tämän välttämiseksi suosittelemme kopioimaan (CTRL + C) lisenssikoodin ostosähköpostiviestiltäsi ja liittämään sen (CTRL + V) suoraan aktivointiikkunaan.
  • Varmista, että Internet-yhteys toimii oikein ja että olet tarkistanut palomuurisi asetukset. Voit joko tilapäisesti poistaa palomuurin käytöstä tai lisätä tuotteeseen poikkeuksen.
  • Tarkista tietokoneesi päivämääräasetukset ja -muodot. Väärä päivämäärä voi aiheuttaa järjestelmämme luulemaan, että käyttöoikeuskoodi on jo päättynyt.

Onko vielä ongelmia? Ota yhteyttä tukitiimiimme saadaksesi apua.