Hvad betyder Registry Defrag funktionen? Hvordan bruger jeg det?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Windows-registreringsdatabasen er en vigtig del af dit Windows-operativsystem. Registry Defrag-funktionen hjælper dig med at defragmentere Windows-registreringsdatabasen fuldstændigt og optimere det til jævn ydeevne. Ved hjælp af funktionen Registreringsdefragment forbedres jævnligt systemets ydeevne og holder det kørende. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du klikke på Vedligehold flise fra startskærmen og derefter klikke på Registreringsdatabasen . Klik på knappen Analyse for at starte scanningen af dit registreringsdatabase i vinduet Registreringsdatabase. Når scanningen er gennemført, kan du gennemgå scanningsresultaterne og klikke på Optimer for at starte defragging af din registreringsdatabase. Bemærk: For at afslutte defrag- og optimeringsprocessen kan programmet planlægge at køre under næste systemstart. Når processen er færdig, starter din computer normalt og begynder at indlæse Windows.