Wat houdt de functie Registry Defrag doen? Hoe gebruik ik het?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Het Windows-register is een belangrijk onderdeel van uw Windows-besturingssysteem. Met de functie Registerdefragmentatie kunt u het Windows-register volledig defragmenteren en optimaliseren voor soepele prestaties. Als u de functie Registerdefrag regelmatig gebruikt, verbetert u de systeemprestaties en blijft deze soepel werken.

Om deze functie te gebruiken, klikt u op de tegel Onderhoud in het startscherm en vervolgens op de tegel Registerdefragmentatie . Klik in het venster Registerdefragmentatie op de knop Analyseren om het scannen van uw register te starten.

Zodra de scan is voltooid, kunt u de scanresultaten bekijken en op Optimaliseren klikken om te beginnen met het defragmenteren van uw register.

Opmerking: Om het defragmentatie- en optimalisatieproces te voltooien, kan het programma zichzelf plannen om te worden uitgevoerd tijdens de volgende systeemstart. Nadat het proces is voltooid, start uw computer normaal op en begint Windows te laden.