Wat houdt de functie Registry Defrag doen? Hoe gebruik ik het?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Het Windows-register is een belangrijk onderdeel van uw Windows-besturingssysteem. De functie Registry Defrag helpt u het Windows-register volledig te defragmenteren en te optimaliseren voor soepele prestaties. Door de functie Register Defragmentatie te gebruiken, worden uw systeemprestaties regelmatig verbeterd en blijven deze soepel werken.

Om deze functie te gebruiken, klikt u op de tegel Onderhouden in het beginscherm en vervolgens op de tegel Registry Defrag . Klik in het venster Registry Defrag op de knop Analyseren om uw register te scannen.

Zodra de scan is voltooid, kunt u de scanresultaten bekijken en op Optimaliseren klikken om uw register te defragmenteren.

Opmerking: om het defragmentatie- en optimalisatieproces te voltooien, kan het programma zichzelf plannen om te worden uitgevoerd tijdens de volgende systeemstart. Nadat het proces is voltooid, zal uw computer normaal opstarten en Windows starten.