Mitä Registry Defrag ominaisuus tehdä? Miten sitä käytetään?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Windowsin rekisteri on tärkeä osa Windows-käyttöjärjestelmääsi. Registry Defrag -ominaisuus auttaa sinua purkamaan Windowsin rekisterin täydellisesti ja optimoimaan sen suorituskyvyn kannalta. Registry Defrag -toiminnon käyttäminen parantaa säännöllisesti järjestelmän suorituskykyä ja pitää sen suorana.

Voit käyttää tätä ominaisuutta, klikkaa Säilytä laatta kotinäytöstä, napsauta rekisterin Pettää laatta. Napsauta Registry Defrag -ikkunassa Analysoi- painiketta aloittaaksesi rekisterin tarkistuksen.

SPCO_regop1

Kun skannaus on valmis, voit tarkastella skannaustuloksia ja napsauttaa Optimoi- painiketta, kun haluat aloittaa rekisterin purkamisen.

SPCO_regop2

Huomaa: Jos haluat suorittaa defrag- ja optimointimenetelmän, ohjelma voi ajoittaa itsensä suoritettavaksi seuraavan järjestelmän käynnistyksen aikana. Kun prosessi on valmis, tietokone käynnistyy normaalisti ja alkaa ladata Windowsia.