Mitä Registry Defrag ominaisuus tehdä? Miten sitä käytetään?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Windowsin rekisteri on tärkeä osa Windows-käyttöjärjestelmääsi. Rekisterin poisto -ominaisuus auttaa sinua poistamaan Windowsin rekisterin kokonaan ja optimoimaan sen sujuvan suorituskyvyn. Rekisterin poisto -ominaisuuden käyttö parantaa säännöllisesti järjestelmän suorituskykyä ja pitää sen sujuvana. Voit käyttää tätä ominaisuutta napsauttamalla aloitusnäytössä Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla sitten Rekisterin poisto -ikkunaa. Napsauta Rekisterin poisto -ikkunassa Analysoi- painiketta aloittaaksesi rekisterin skannaamisen. Kun skannaus on valmis, voit tarkistaa skannaustulokset ja napsauttaa Optimoi, jos haluat aloittaa rekisterin eheyttämisen. Huomautus: Jotta defrag- ja optimointiprosessi saataisiin päätökseen, ohjelma voi ajoittaa itsensä suorittamaan seuraavan järjestelmän käynnistyksen aikana. Kun prosessi on valmis, tietokone käynnistyy normaalisti ja alkaa ladata Windowsia.