Hvordan kan jeg fortryde eller gendanne reparationer udføres af Simple PC Optimizer?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Har du stødt på et problem efter de seneste reparationer? Ikke længe! Simple PC Optimizer tilbyder brugervenlige muligheder for at gendanne nylige reparationer og fortryde ændringer.

Sådan gendannes reparationer i registreringsdatabasen:
– Klik på linket Gendan fra startskærmen, vælg Afinstaller oprydning , og kontroller derefter den backup-registreringsdatabase, du vil gendanne.

Sådan gendannes driveropdateringer:
– Klik på linket Gendan fra startskærmen, vælg Driver Updater- indstilling, og kontroller derefter den sikkerhedskopi af driver, du vil gendanne

Sådan gendannes din computer til en tidligere dato og tid:
– Du bliver nødt til at bruge Windows Systemgendannelsesfunktion til at gendanne din computer til en tidligere dato og tid og fortryde de seneste ændringer.

Tip: Sådan bruges Systemgendannelse