Hvordan kan jeg fortryde eller gendanne reparationer udføres af Simple PC Optimizer?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Har du kørt ind i et problem efter de seneste reparationer? Ikke længe! Simple PC Optimizer tilbyder nemme at bruge muligheder for at genoprette de seneste reparationer og fortryde ændringer. Sådan gendannes registreringsreparationer: – Klik på linket Gendan fra startskærmen, vælg afinstaller oprydning , og kontroller registreringsdatabasenes backupdato, du ønsker at gendanne Sådan gendannes opdateringer til driveren: – Klik på linket Gendan fra startskærmen, vælg Driver Updater- option, og tjek derefter driverens backup, du ønsker at gendanne Sådan gendannes computeren til en tidligere dato og tid: – Du skal bruge funktionen Windows Systemgendannelse til at gendanne computeren til en tidligere dato og tid og fortryde de seneste ændringer. Tip: Sådan bruges systemgendannelse