Hvordan kan jeg fortryde eller gendanne reparationer udføres af Simple PC Optimizer?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Er du stødt på et problem efter de seneste reparationer? Ikke længe! Simple PC Optimizer tilbyder brugervenlige muligheder for at gendanne seneste reparationer og fortryde ændringer.

Sådan gendannes registreringsdatabasen reparationer:
– Klik på linket Gendan fra startskærmen, vælg indstillingen Afinstaller oprydning , og kontroller derefter den sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, du ønsker at gendanne

Sådan gendanner du driveropdateringer:
– Klik på linket Gendan fra startskærmen, vælg Driver Updater- indstillingen, og tjek derefter den driverdato-sikkerhedskopi, du ønsker at gendanne

Sådan gendanner du din computer til en tidligere dato og tid:
– Du skal bruge funktionen Windows Systemgendannelse til at gendanne din computer til en tidligere dato og tid og fortryde de seneste ændringer.

Tip: Sådan bruger du Systemgendannelse