Miten kumota tai palauttaa korjaukset suorittaa Simple PC Optimizer?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Oletko törmännyt ongelmaan äskettäisten korjausten jälkeen? Ei pitkään! Yksinkertainen PC Optimizer tarjoaa helppokäyttöiset vaihtoehdot viimeisimpien korjausten palauttamiseksi ja muutosten kumoamiseksi.

Rekisterin korjausten palauttaminen:
– Napsauta Palauta- linkkiä aloitusnäytössä, valitse Poista puhdistus -vaihtoehto ja tarkista sitten palautettava rekisterin varmuuskopiointipäivä

Ohjainpäivitysten palauttaminen:
– Napsauta Palauta- linkkiä aloitusnäytössä, valitse Ohjaimen päivitys -vaihtoehto ja tarkista sitten palautettavan ohjaimen päivämäärävarmuuskopio

Tietokoneen palauttaminen aikaisempaan päivämäärään ja aikaan:
– Sinun on käytettävä Windowsin järjestelmän palauttamistoimintoa palauttaaksesi tietokoneesi aikaisempaan päivämäärään ja aikaan ja kumoamalla viimeisimmät muutokset.

Vinkki: Kuinka käyttää Järjestelmän palauttamista