Miten kumota tai palauttaa korjaukset suorittaa Simple PC Optimizer?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Oletko törmännyt ongelmaan viimeisten korjausten jälkeen? Ei pitkään! Yksinkertainen PC-optimointityökalu tarjoaa helppokäyttöisiä vaihtoehtoja viimeisten korjausten palauttamiseen ja muutosten peruuttamiseen. Rekisterin korjausten palauttaminen: – Napsauta Palauta- linkkiä aloitusnäytössä, valitse Poista asennus ja poista rekisterin varmuuskopiointipäivä, jonka haluat palauttaa Ohjainpäivitysten palauttaminen: – Napsauta Palauta -linkkiä aloitusnäytössä, valitse Ohjainpäivitystoiminto ja tarkista sitten ajurin päivämäärän varmuuskopio, jonka haluat palauttaa Tietokoneen palauttaminen aikaisempaan päivämäärään ja kellonaikaan: – Windowsin järjestelmän palauttaminen -toiminnon avulla voit palauttaa tietokoneen aikaisempaan päivämäärään ja aikaan ja kumota viimeisimmät muutokset. Vihje: Järjestelmän palauttamisen käyttäminen