Hoe kan ik ongedaan te maken of te herstellen van de reparaties door Simple PC Optimizer uitgevoerd?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Loopt u tegen een probleem aan na de recente reparaties? Niet voor lang! Simple PC Optimizer biedt gebruiksvriendelijke opties om recente reparaties te herstellen en wijzigingen ongedaan te maken.

Registerreparaties herstellen:
– Klik op de link Herstellen in het startscherm, kies de optie Opschonen verwijderen en controleer de back-updatum van het register die u wilt herstellen

Hoe stuurprogramma-updates te herstellen:
– Klik op de link Herstellen in het startscherm, kies de optie Driver Updater en controleer de back-up van de stuurprogrammadatum die u wilt herstellen

Uw computer herstellen naar een eerdere datum en tijd:
– U moet de functie Windows Systeemherstel gebruiken om uw computer naar een eerdere datum en tijd te herstellen en recente wijzigingen ongedaan te maken.

Tip: hoe u Systeemherstel gebruikt