Hoe kan ik ongedaan te maken of te herstellen van de reparaties door Simple PC Optimizer uitgevoerd?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Ben je een probleem tegengekomen na de recente reparaties? Niet voor lang! Simple PC Optimizer biedt eenvoudig te gebruiken opties om recente reparaties te herstellen en wijzigingen ongedaan te maken. Hoe registerreparaties te herstellen: – Klik op de link Herstellen in het startscherm, kies de optie Opruimen verwijderen en controleer vervolgens de back-updatum van het register die u wilt herstellen Hoe driver-updates te herstellen: – Klik op de link Herstellen in het startscherm, kies de optie Stuurprogramma- update en controleer vervolgens de back-up van de driverdatum die u wilt herstellen Hoe u uw computer kunt herstellen naar een eerdere datum en tijd: – U moet de functie Windows Systeemherstel gebruiken om uw computer te herstellen naar een eerdere datum en tijd en de recente wijzigingen ongedaan te maken. Tip: Systeemherstel gebruiken