Hvordan kan jeg opgradere til den nyeste version af Simple PC Optimizer?How do I upgrade to the latest version of Simple PC Optimizer?

Når en ny version af Simple PC Optimizer er tilgængelig, modtager du en meddelelse, når du starter produktet. Alt du skal gøre er at acceptere opdateringen og følge anvisningerne for at installere opdateringen.

Hvis du ikke har tid eller bare ikke har lyst til at opdatere Simple PC Optimizer , skal du ikke bekymre dig, du vil se denne meddelelse hver gang applikationen starter og kan opdatere den på et bekvemt tidspunkt. Og husk, produktopdateringer og opgraderinger er gratis i hele din aktive registrering.

Du kan også kontrollere og opdatere den nyeste version af din Simple PC Optimizer her .