Hoe kan ik upgraden naar de nieuwste versie van Simple PC Optimizer?How do I upgrade to the latest version of Simple PC Optimizer?

Wanneer er een nieuwe versie van Simple PC Optimizer beschikbaar is, ontvangt u een melding wanneer u het product start. Het enige dat u hoeft te doen, is de update accepteren en de aanwijzingen volgen om de update te installeren.

Als u geen tijd heeft, of gewoon geen zin heeft om Simple PC Optimizer bij te werken , hoeft u zich geen zorgen te maken. U ziet deze melding elke keer dat de toepassing start en kunt deze op een geschikt moment bijwerken. En vergeet niet dat productupdates en -upgrades gratis zijn gedurende uw actieve registratie.

U kunt ook controleren en de nieuwste versie van uw Simple PC Optimizer te werken hier .