Miten päivittää uusimpaan versioon Yksinkertainen PC Optimizer?How do I upgrade to the latest version of Simple PC Optimizer?

Kun Simple PC Optimizer -ohjelman uusi versio on saatavilla, saat ilmoituksen, kun käynnistät tuotteen. Sinun tarvitsee vain hyväksyä päivitys ja asenna päivitys noudattamalla kehotteita. Jos sinulla ei ole aikaa tai et vain tunne päivittämistä Simple PC Optimizeriin , älä huolehdi, näet tämän ilmoituksen aina, kun sovellus käynnistyy ja voi päivittää sen sopivaksi. Muista, että tuotteen päivitykset ja päivitykset ovat ilmaisia aktiivisen rekisteröinnin aikana. Voit myös tarkistaa ja päivittää Simple PC Optimizer -ohjelmiston uusimman version täältä .