Hvordan bruger jeg Crash Helper til fejlfinding blå skærm fejl og nedbrud?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Enkel PC Optimizer kan hjælpe dig med at identificere, fejlfinding og reparere blå skærm eller STOP fejl hurtigt og smertefrit, hvilket sparer dig en masse tid og sorg! Hvis du for nylig har fundet en blå skærmfejl på din pc, skal du starte Simple PC Optimizer , klikke på Vedligehold fliser fra startskærmen og derefter klikke på Crash Helper- fliserne. På skærmen, der vises, skal du indtaste fejlkoden (For eksempel: 0x000000F4), du har bemærket på den blå skærmbesked, og klik på knappen Find løsning for at finde ud af mere om fejlen og lære at reparere den.