Hvordan bruger jeg Crash Helper til fejlfinding blå skærm fejl og nedbrud?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Simple PC Optimizer kan hjælpe dig med at identificere, foretage fejlfinding og rette blå skærm eller STOP-fejl hurtigt og smertefrit, hvilket sparer dig en masse tid og sorg!

Hvis du for nylig er stødt på en blå skærmfejl på din pc, skal du starte Simple PC Optimizer , klikke på vedligeholdelsesflisen fra startskærmen og derefter klikke på flisen Crash Helper . På den skærm, der vises, skal du indtaste den fejlkode (for eksempel: 0x000000F4), du bemærkede på den blå skærmmeddelelse, og klik på knappen Find løsning for at finde ud af mere om fejlen og lære at rette den.