Hoe gebruik ik de Crash Helper naar blauw scherm fouten en crashes oplossen?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Simple PC Optimizer kan u helpen blauwe scherm- of STOP-fouten snel en pijnloos te identificeren, op te lossen en op te lossen, waardoor u heel veel tijd en verdriet bespaart!

Als u onlangs een blauw schermfout op uw pc bent tegengekomen, start u Simple PC Optimizer , klikt u op de tegel Onderhoud in het startscherm en klikt u vervolgens op de tegel Crash Helper . Voer in het scherm dat verschijnt de foutcode in (bijvoorbeeld: 0x000000F4) die u in het blauwe schermbericht hebt opgemerkt en klik op de knop Oplossing zoeken voor meer informatie over de fout en hoe u deze kunt oplossen.