Hoe gebruik ik de Crash Helper naar blauw scherm fouten en crashes oplossen?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Simple PC Optimizer kan u snel en pijnloos blauwe scherm- of STOP-fouten identificeren, oplossen en repareren, waardoor u veel tijd en verdriet bespaart! Als u onlangs een fout met een blauw scherm op uw pc hebt tegengekomen, start u Simple PC Optimizer , klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en klikt u vervolgens op de tegel Crash Helper . Voer in het scherm dat wordt weergegeven de foutcode in (bijvoorbeeld 0x000000F4) die u hebt opgemerkt in het blauwe scherm en klik op de knop Oplossing zoeken voor meer informatie over de fout en ontdek hoe u deze kunt verhelpen.