Hoe gebruik ik de Crash Helper naar blauw scherm fouten en crashes oplossen?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Simple PC Optimizer kan u helpen bij het snel en pijnloos identificeren, oplossen en herstellen van blauw scherm- of STOP-fouten, waardoor u een hoop tijd en verdriet bespaart!

Als u onlangs een fout met een blauw scherm op uw pc bent tegengekomen, start u Simple PC Optimizer , klikt u op de tegel Onderhouden in het startscherm en klikt u vervolgens op de tegel Crash Helper . Voer in het scherm dat verschijnt de foutcode in (bijvoorbeeld: 0x000000F4) die u in het blauwe schermbericht hebt opgemerkt en klik op de knop Oplossing zoeken voor meer informatie over de fout en om te leren hoe u deze kunt oplossen.