Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Yksinkertainen PC-optimoija voi auttaa sinua tunnistamaan, korjaamaan ja korjaamaan sinisen näytön tai STOP-virheet nopeasti ja kivuttomasti, mikä säästää paljon aikaa ja surua!

Jos olet äskettäin havainnut sinisen näytön virheen tietokoneellasi, käynnistä Simple PC Optimizer , napsauta Aloitusnäyttö-painiketta Ylläpitää- ruutua ja napsauta sitten Crash Helper -ruutua. Kirjoita avautuvaan näyttöön virhekoodi (esimerkiksi: 0x000000F4), jonka huomasit sinisen ruudun viestissä, ja napsauta Etsi ratkaisu -painiketta saadaksesi lisätietoja virheestä ja oppiaksesi korjaamaan sen.