403 User Rate Limit Exceeded Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu? 403 User Rate Limit Exceeded

Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Yksinkertainen PC-optimoija auttaa sinua tunnistamaan, korjaamaan ja korjaamaan sinisen näytön tai STOP-virheet nopeasti ja kivuttomasti, mikä säästää paljon aikaa ja surua!

Jos olet äskettäin havainnut sinisen ruudun virheen tietokoneellasi, käynnistä Simple PC Optimizer , napsauta Aloitus-näytössä Ylläpidä- ruutua ja napsauta Crash Helper -ruutua. Kirjoita avautuvaan näyttöön virhekoodi (esimerkiksi: 0x000000F4), jonka huomasit sinisen ruudun viestissä, ja napsauta Etsi ratkaisu -painiketta saadaksesi lisätietoja virheestä ja oppiaksesi korjaamaan sen.