Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Yksinkertainen PC-optimoija auttaa tunnistamaan, korjaamaan ja korjaamaan sinisen ruudun tai STOP-virheet nopeasti ja kivuttomasti, mikä säästää paljon aikaa ja surua! Jos olet äskettäin havainnut tietokoneessa sinisen näytön virheen, käynnistä Simple PC Optimizer , napsauta aloitusnäytössä Säilytä laatta ja napsauta sitten Crash Helper -laatikkoa. Kirjoita näyttöön tulevassa näytössä virhekoodi (esimerkiksi: 0x000000F4), jonka huomasit sinisen näytön viestissä, ja napsauta Etsi ratkaisu -painiketta saadaksesi lisätietoja virheestä ja oppia korjaamaan sen.