Vil Simple PC Optimizer backup min computer, før du udfører reparationer?Will Simple PC Optimizer backup my computer before performing repairs?

Simple PC Optimizer er designet til sikkert at reparere, vedligeholde og optimere din pc. Som en sikkerhedsforanstaltning opretter programmet automatisk en sikkerhedskopi af dit register og drivere, inden du foretager reparationer eller opdateringer. Simple PC Optimizer opretter også et systemgendannelsespunkt til din pc, hver gang du udfører reparationer eller registreringsdatabasen. For at gendannelsespunkterne skal oprettes, skal systembeskyttelse være aktiveret på dit Windows-drev. Det er dog vigtigt at huske, at du regelmæssigt skal sikkerhedskopiere alle vigtige oplysninger på dit system, som ikke kan gendannes med en ren installation af operativsystemet. Dybest set er dette alle personlige data, herunder dokumenter, fotos, musik osv.