Will Yksinkertainen PC Optimizer varmuuskopio tietokoneeseen ennen korjauksia?Will Simple PC Optimizer backup my computer before performing repairs?

Simple PC Optimizer on suunniteltu korjaamaan, ylläpitämään ja optimoimaan tietokoneesi turvallisesti. Varotoimenpiteenä ohjelma luo automaattisesti varmuuskopion rekisteristä ja ohjaimista ennen korjausten tai päivitysten suorittamista. Simple PC Optimizer luo myös järjestelmän palautuspisteen tietokoneellesi joka kerta, kun suoritat korjauksia tai rekisterin eheytystä. Palautuspisteiden luominen edellyttää, että Järjestelmän suojaus on otettava käyttöön Windows-asemalla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että sinun on säännöllisesti varmuuskopioitava kaikki järjestelmässäsi olevat tärkeät tiedot, joita ei voida palauttaa käyttöjärjestelmän puhtaalla asennuksella. Pohjimmiltaan nämä ovat henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien asiakirjat, valokuvat, musiikki jne.