Will Yksinkertainen PC Optimizer varmuuskopio tietokoneeseen ennen korjauksia?Will Simple PC Optimizer backup my computer before performing repairs?

Yksinkertainen PC-optimoija on suunniteltu tietokoneen turvalliseen korjaamiseen, ylläpitoon ja optimointiin. Varotoimenpiteenä ohjelma luo automaattisesti rekisterin ja ajurien varmuuskopion ennen korjausten tai päivitysten tekemistä. Yksinkertainen PC-optimoija luo myös järjestelmän palautuspisteen tietokoneellesi aina, kun suoritat korjauksia tai rekisteriä. Jotta palautuspisteet luotaisiin, järjestelmän suojaus on otettava käyttöön Windows-asemassa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sinun pitäisi varmuuskopioida säännöllisesti kaikki tärkeät järjestelmätietosi, joita ei voi palauttaa käyttöjärjestelmän puhtaan asennuksen avulla. Periaatteessa tämä on henkilökohtaisia tietoja, kuten asiakirjoja, valokuvia, musiikkia jne.