Zal Simple PC Optimizer backup van mijn computer voor het uitvoeren van reparaties?Will Simple PC Optimizer backup my computer before performing repairs?

Simple PC Optimizer is ontworpen om uw pc veilig te herstellen, te onderhouden en te optimaliseren. Als een voorzorgsmaatregel maakt het programma automatisch een back-up van uw register en stuurprogramma’s voordat reparaties of updates worden uitgevoerd. Simple PC Optimizer maakt ook een systeemherstelpunt voor uw pc telkens wanneer u reparaties uitvoert of een register defragmenteert. Voor de herstelpunten die moeten worden gemaakt, moet Systeembeveiliging op uw Windows-station zijn ingeschakeld. Het is echter belangrijk om te onthouden dat u regelmatig een back-up moet maken van alle belangrijke informatie op uw systeem, die niet kan worden hersteld met een schone installatie van uw besturingssysteem. Kortom, dit zijn alle persoonlijke gegevens, waaronder documenten, foto’s, muziek enz.