Hvorfor Simple PC Optimizer ikke fuldføre en scanning eller reparere de problemer?Why does Simple PC Optimizer not complete a scan or repair the problems found?

Hvis Simple PC Optimize r ikke vil fuldføre en scanning af din computer eller et specifikt område, skal du sikre dig, at det område, du vil scanne, er valgt og inkluderet i analysen. For at gøre dette skal du klikke på Reparer- flisen fra startskærmen. Hvis det respektive område har et flueben i feltet i nærheden af titlen, er det inkluderet i analysen. Du kan vælge og fravælge hver sektion ved at klikke i den respektive boks.

For at reparere identificerede fejl skal du registrere og aktivere Simple PC Optimizer. Du kan henvise til linket her for instruktioner om, hvordan du aktiverer dit produkt.