Hvorfor Simple PC Optimizer ikke fuldføre en scanning eller reparere de problemer?Why does Simple PC Optimizer not complete a scan or repair the problems found?

Hvis Simple PC Optimize r ikke fuldfører en scanning af din computer eller et bestemt område, skal du sikre dig, at det område, du vil scanne, er valgt og inkluderet i analysen. For at gøre dette skal du klikke på reparationsflisen fra startskærmen. Hvis det respektive område har et afkrydsningsfelt i boksen nær titlen, indgår det i analysen. Du kan vælge og fravælge hver sektion ved at klikke i den respektive boks. For at reparere identificerede fejl skal du registrere og aktivere Simple PC Optimizer. Du kan henvise til linket her for at få vejledning i, hvordan du aktiverer dit produkt.