Hvorfor Simple PC Optimizer ikke fuldføre en scanning eller reparere de problemer?Why does Simple PC Optimizer not complete a scan or repair the problems found?

Hvis Simple PC Optimize r ikke udfører en scanning af din computer eller et bestemt område, skal du sikre dig, at det område, du vil scanne, er valgt og inkluderet i analysen. For at gøre dette skal du klikke på reparationsflisen på startskærmen. Hvis det respektive område har et flueben i feltet nær titlen, er det inkluderet i analysen. Du kan vælge og fravælge hvert afsnit ved at klikke i det respektive felt.

For at reparere identificerede fejl skal du registrere og aktivere Simple PC Optimizer. Du kan se linket her for at få instruktioner om, hvordan du aktiverer dit produkt.